zdravei Minka!

zdravei Minka!

Мнениеот didi на Нед Ное 29, 2009 6:56 pm

Mnogo me zaintriguva cialata informacia za tvoia profesionalizam!Az sam ot gr.Kazanlak,26g.,frizior sam ot 4 godini zavar6ila sam pri gospodin Kapanov,no sa6to taka bih iskala da se zanimavam i s grim i to profesionalno.Ot dosta vreme razglejdam informacia po temata i mislia 4e ti si to4nia 4ovek za obu4enieto koeto me interesuva.Vaprosat mi kam teb e ima li vazmojnost tova obu4enie da se sastoi samo v nedelite t.k. niamam vazmojnost da otsastvam ot rabota ne darja da premina burzo kurs moje i da ne e vsiaka nedelia ako ne e udobno za tebe(ako vaob6te ima takava vazmojnost)i ako da-tova promenia li cenata?Prosto imam samo 1 den v sedmicata i ne namiram drug na4in.Viarvam 4e dvete profesii sa vzaimno svarzani i dopalva6ti se mnogo bih iskala da usvoia i grimiorstvoto ot dobar profesionalist kakto kursa na gospodin Kapanov mi dade 1 perfektna osnova!Blagodaria predvaritelno o4akvam tvoia otgovor ;)
didi

Re: zdravei Minka!

Мнениеот Минка Петрова на Пон Ное 30, 2009 8:05 am

Благодаря за хубавите думи към мен.Ще ти пиша повече подробности на лични съобщения.
С Поздрави: Минка
Минка Петрова
Site Admin

Re: zdravei Minka!

Мнениеот janett на Сря Дек 23, 2009 3:29 pm

Минка е човека,Диди!Аз преди 5 години съм карала курс при Оливера Арнаудова,но освен да й разглеждаме гримовете и да получаваме теоретична и суха информация друго не правихме.Едва когато отдох при Минка,разбрах какво е да те обучават да гримираш.
janett

Назад към ЗА ЛЮБИТЕЛИ